Szállítás

Vásárlóinknak egész Magyarország területén ingyenes házhozszállítást kínálunk. A szállítási idő termékenként eltér és egyenként, külön-külön fel van tüntetve. Azonban ha lehetséges, megpróbáljuk előbb kiszállítani azokat. A szállítási idővel kapcsolatban előzetes egyeztetés történik, melyet vásárlóink igényeinek megfelelően próbálunk igazítani.

A megrendelt bútort Magyarország egész területén ingyenesen házhoz szállítjuk (ameddig futárunk kisteherautóval el tud jutni).

A bútorokat csomagolva, lapra szerelt állapotban szállítjuk, a bútorokhoz összeszerelési instrukciót mellékelünk.

Választható extra szolgáltatás a dobozok lakásba történő szállítása, melynek díja 4500 HUF (amely tartalmazza az ÁFA-t).

Egy nappal a szállítás előtt telefonálunk időpont egyeztetés végett.

A termék leírása tartalmazza az átlagos szállítási időt, melyet a rendelés megerősítésének napjától számolunk. A rendelés megerősítése és egyeztetése telefonon keresztül történik. A megerősítésről SMS-ben és e-mailben is értesítjük Önt. Rendelésének aktuális állapotát itt tudja nyomon követni. Szállításkor a csomagokat nyissa ki és ellenőrizze. Ha bármilyen hibát, hiányosságot észlel, kérjük írja rá a szállítólevélre. Ha esetleg a hibát később venné észre, keressen bennünket a +36 1 550 7667 telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@berryhome.hu e-mail címre.

Ha a terméket esetleg készpénzben szeretné fizetni, kérjük győződjön meg róla, hogy szállításkor a rendelés megerősítésekor is egyeztetett pontos összeg van Önnél.


Az Ön biztonsága a legfontosabb - COVID19-cel kapcsolatos információk

A vírus terjedésének idején az online vásárlás és a házhozszállítás az egyik legbiztonságosabb módja az egészség megőrzésének szempontjából

A Berryhome.hu futárok naponta látják el teendőiket, az árukat megrendelés után  kiszállítják, de maximális biztonsági követelményeket vezettünk be a csomagküldés szennyeződésének minimalizálása érdekében.

Berryhome.hu óvintézkedések a csomagok átadásakor:
  • Van lehetőség érintés nélküli áruszállításra. Amennyiben lehetséges, arra kérjük ügyfeleinket, hogy az árut nyílt terepen fogadják, az ajtó előtt;
  • Nem készpénzes, kártya nélküli fizetési módra is van lehetőség. Amennyiben lehetséges, arra kérjük ügyfeleinket, hogy fizessenek az árukért átutalással;
  • Átmenetileg leállítottuk a személyes áruátvételt a raktárból;
  • Minden Berryhome.hu futárt elláttuk a szükséges higiéniai védelemmel;
  • A futárok fertőtlenítik a kezüket és a munkaállomást a kézbesítés előtt és után. Kollégáink kesztyűben végzik munkájukat.

Irodai munkatársainkat otthoni irodáinkba is áthelyeztük, és ennek eredményeként irodánk további értesítésig zárva van a látogatók számára. Általában telefonon, e-mailen vagy közösségi médián keresztül érhetők el. A Berryhome.hu a lehető legzavartalanabbul  biztosítja az ügyfélszolgálatot, a helyzettől és annak változásaitól függően.

A Berryhome.hu gondosan követi  a helyzetet országosan és világszerte egyaránt és minden megelőző módszert igyekszünk alkalmazni.

Maradjon egészséges!
Berryhome.hu