BERRY – A VÁLASZTÁS ÖRÖME

 
A Berry története 1994-ben kezdődött Észak-Európában. Ezekben az években a Berry folyamatosan fejlődött és növekedett. Megváltoztattuk az üzleti modellünket - bezártuk a nagy és nem túl hatékony bemutatótermeket és bizonyos szempontból közelebb kerültünk vásárlóinhoz és online kiskereskedőkké váltunk online kiskereskedőkké váltunk. Az értékek változatlanok - annak biztosítása érdekében, hogy megtalálja álmai bútorait és a legjobb minőségű ügyfélszolgálatot.

Mit jelent a „Berry” név? Arra törekszünk, hogy a bútorok kiválasztása ugyanolyan természetes legyen, mint egy gyümölcs megvásárlása a piacon. Ne felejtse el ezeket a természetes, szenzációs dolgokat, mint - a ragyogó napfény, kellemesen frissítő szellő, a forró nyár egyedi illata és az üdítő gyümölcsök zamatos íze...

Azt szeretnénk elérni, hogy hasonlóan jól érezze magát weboldalunkon, mint egy könnyed vásárlással vagy természet látogatásával szabadon eltöltött délutánon. Elképzeléseink szerint sem az erdő, sem egy bolt nem kínálhat annyi lehetőséget, mint amennyit áruházunk nyújtani tud. Folyamatosan változtatjuk és frissítjük termékeink listáját, ezért bízunk benne, hogy weboldalunk minden látogatása olyan lesz, mint egy séta az újonnan felfedezett vásártérben. Hisszük, hogy honlapunkon mindenki meg tudja vásárolni a szükséges bútorokat - megteremteni saját kis otthoni belső bolygóját.

Megértjük az internetes vásárlással kapcsolatos aggodalmait is, ezért igyekeztünk az egész folyamatot nagyon egyszerűnek, könnyen kezelhetőnek és kockázatmentesnek megálmodni. Nem kell előre fizetni, ráér a kézbesítés pillanatában.

A Berry kéri Önt, hogy könnyedén, örömmel és felszabadultan válogasson nálunk. Nem csak kiváló minőségű és kényelmes bútorokat kínálunk Önnek, hanem szeretnénk átadni egy stílust is, amelyet a Berry bútorok teremtenek.